GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Τι είπε για το τηλεοπτικό του μέλλον μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. ...

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.
Ο γνωστός κριτικός ταινιών όταν ρωτήθηκε από την εκπομπή ‘Καλύτερα δεν γίνεται’ για το τι θα κάνει του χρόνου τηλεοπτικά απάντησε: “Εγώ είμαι στον Alpha”, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, ανακοίνωσε ότι την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση και απευθυνόμενη στο κοινό έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. “Αφού ενημέρωσα το κανάλι, το αμέσως επόμενο κομμάτι που μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ... Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Γιατί αυτή είναι η προσωπική μου μέρα, είναι η δική μας μέρα και ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη… Δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι δεν έχει στην καρδιά μου τον ρόλο που πάντα είχε. Εσείς στη δικιά μου καρδιά είσαστε ψηλά", είχε πει μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση