GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: "Βόμβα" στο Διαφάνι - Η αποκάλυψη από τον Μελέτη ανατρέπει τα πάντα

Μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της οικογένειας Σεβαστού από την Ανέτ στον Μελέτη οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" θ...

Μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της οικογένειας Σεβαστού από την Ανέτ στον Μελέτη οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" θα είναι καταιγιστικές.
Ο Μελέτης, ο οποίος μαθαίνει ότι είναι γιος της Ανέτ και όχι του Δούκα, φεύγει από το Διαφάνι. Όχι για πολύ όμως. Θα επιστρέψει με τη "βόμβα" του μυστικού και θα ανάψει φωτιές αποκαλύπτοντας σε όλους την αλήθεια.
Το “MYtv” αναφέρει ότι έπειτα από μήνες ο Μελέτης, επιστρέφει στο Διαφάνι και εισβάλει στο σπίτι των Σεβαστών ανατρέποντας τις ισορροπίες της οικογένειας. Όλοι είναι σοκαρισμένοι μετά την αποκάλυψή του ότι είναι ο γιος της Ανέτ. Ο Μελέτης, παρουσία του Δούκα και της Ανέτ, τους αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο. Η Πηνελόπη, μη μπορώντας να αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση