GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: "Η ζήλια δεν είναι ψυχιατρικό πρόβλημα" λένε οι δικηγόροι της Ιωάννας

Οι δικηγόροι της 34χρονης Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, ζήτησαν και έλαβαν αντίγραφα και γνώση της δικογραφίας. Οι δικηγ...

Οι δικηγόροι της 34χρονης Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, ζήτησαν και έλαβαν αντίγραφα και γνώση της δικογραφίας.

Οι δικηγόροι της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας και Νίκος Αλεξανδρής, προέβησαν σε κοινές δηλώσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης, αφότου έλαβαν γνώση της δικογραφίας.

Μάλιστα, σε ότι αφορά στην ποινική δίωξη σε βάρος της 35χρονης, και οι δύο, επέμειναν, ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς η ποσότητα που χρησιμοποιήθηκε θα μπορούσε να κόψει το νήμα της ζωής του θύματος, κάτι που όπως λένε, γνώριζε η δράστρια. «Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν απολογήθηκε η 35χρονη. Δεν απολογήθηκε γιατί τα στοιχεία που υπάρχουν είναι συντριπτικά εις βάρος της, οπότε ίσως δεν είχε και λόγο να απολογηθεί» τόνισε ο κ. Λύτρας. «Αυτονόητοι οι λόγοι που η άλλη πλευρά δεν ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Γιατί η ζήλια και η κακία δεν είναι ψυχιατρικά προβλήματα» σημείωσε.

«Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι επί πέντε μέρες δεν έφαγε. Μια άλλη κοπέλα (σ.σ. το θύμα) δεν έχει φάει για 20 μέρες. Πάντως, κάποιος που δεν έχει φάει πέντε μέρες, όταν έρχεται στο κατάστημα κρατήσεως, ζητάει τήρηση των δικαιωμάτων και ατομικό προαυλισμό. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά μόνος του» επισήμανε ο κ. Αλεξανδρής, λέγοντας ότι θα έπρεπε να υπήρχε μια μεταμέλεια ή μια παραδοχή της πράξης από την πλευρά της φερόμενης ως δράστριας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση