GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Βουτσάς: Η Αλίκη Κατσαβού απαντά για τα κληρονομικά

Στον Alpha Κύπρου και την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους μίλησε η Αλίκη Κατσαβού και απάντησε ουσιαστικά στις δηλώσεις της Σάντρας Β...

Στον Alpha Κύπρου και την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους μίλησε η Αλίκη Κατσαβού και απάντησε ουσιαστικά στις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά σχετικά με τα όσα είπε για τα κληρονομικά μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.
«Πένθος και πανδημία δεν ταιριάζουν, βαρύ το ένα βαρύ το άλλο, και τα δύο μαζί ήταν πολύ μεγάλη πίεση για εμένα και για το παιδί. Ένα μικρό παιδί κλεισμένο, που δεν μπορεί να διοχετεύσει τις αγωνίες του και τους φόβους του και οτιδήποτε μπορεί να γεννάνε οι αλλαγές της ζωής, όταν δεν έχει να τις διοχετεύσει δημιουργικά και με ενέργεια, αυτό είναι πρόβλημα, και ο Φοίβος είναι πολύ ζωηρό, ενεργητικό και χαμογελαστό παιδί και του έλειπαν οι ανοικτοί ορίζοντες και οι φίλοι" είπε η Αλίκη Κατσαβού για το πώς πέρασε την καραντίνα σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός της είναι στις ευπαθείς ομάδες.
Σχετικά με τη σχέση της με τον Κώστα Βουτσά είπε: "Άκουσα πολλά αλλά και πιο δύσπιστοι με τα χρόνια που με γνώρισαν κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις τους, υπήρχε το παράδοξο της διαφοράς της μεγάλης στην ηλικίας, υπήρχε το παράξενο ότι αποφάσισε να κάνει παιδί μεγάλος, αλλά αυτό ήταν γιατί ήμασταν ερωτευμένοι και γιατί ήθελε να με έχει ευτυχισμένη και ο μόνος τρόπος για να με έχει 100% ευτυχισμένη ήταν να γίνω μητέρα. Κι εκείνος ήταν τόσο σπουδαίος και τόσο γενναίος που μου έδωσε κι εμένα δύναμη και Άντεξα τα άσχημα σχόλια και όλα. Ήμασταν δημιουργικοί και αλληλοσυμπληρωνόμασταν".
Όσον αφορά το θέμα των κληρονομικών σημείωσε: "Δεν νομίζω ότι κόσμος ενδιαφέρεται για τα κληρονομικά μας. Ο Κώστας Βουτσάς ήταν τόσο σημαντικός καλλιτέχνης και άνθρωπος και η ζωή του όλη μπορεί να μας διδάξει τόσο μεγάλα πράγματα που το να βάλουμε τα κληρονομικά στο μικροσκόπιο δεν νομίζω ότι ο κόσμος το θέλει αυτό και δεν νομίζω ότι θα εμπνεύσει ή θα ωφελήσει κανέναν... Να μιλάμε για τα κληρονομικά, που είναι οικογενειακό ζήτημα που όλες οι οικογένειες μετά τον θάνατο το αντιμετωπίζουν, νομίζω θα είναι λάθος,. Δεν θέλω να τα κάνουμε αυτά δημόσια. Είμαστε όλες ώριμες, καλές γυναίκες, αγαπημένες, ο Φοίβος είναι μικρός δεν τον λογαριάζω σ’ αυτό και νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε αυτά έξω από τα φώτα της δημοσιότητας αυτά» είπε η χήρα του αγαπημένου ηθοποιού.
Σημειώνεται πως η Σάντρα Βουτσά είπε στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" με τη Ελεονώρα Μελέτη: "Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου. Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι".
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση