GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Τρομοκρατική η επίθεση με μαχαίρι στο Ρέντινγκ

Η βρετανική αστυνομία χαρακτήρισε τρομοκρατική ενέργεια την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σε ένα πάρκο του Ρέντινγκ και κατά την ...

Η βρετανική αστυνομία χαρακτήρισε τρομοκρατική ενέργεια την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σε ένα πάρκο του Ρέντινγκ και κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, μετέδωσε το BBC.

"Ο αναπληρωτής επίτροπος Ντιν Χέιντον, ανώτερος εθνικός συντονιστής για το δίκτυο της αντιτρομοκρατικής μονάδας της αστυνομίας, χαρακτήρισε το πρωί το περιστατικό τρομοκρατική ενέργεια", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ. Την έρευνα θα αναλάβει αντιτρομοκρατική υπηρεσία θα αναλάβει την έρευνα.

Νωρίτερα, πάντως ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ είχε δηλώσει στο BBC ότι το περιστατικό, επί του παρόντος, δεν χαρακτηρίζεται τρομοκρατική ενέργεια. "Επί του παρόντος δεν αντιμετωπίζεται ως ένα περιστατικό τρομοκρατίας, αλλά φυσικά και παρακολουθούμε στενά την κατάσταση", δήλωσε ο υπουργός στην τηλεόραση του BBC.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Φόρμπερι Γκάρντενς του Ρέντινγκ, που βρίσκεται 65 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι ένας άνδρας επιτέθηκε αδιακρίτως με μαχαίρι, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους τρεις. Ένας 25χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση