GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μαϊμού" γιατρός: Μετέφερε τα θύματά του με οδηγό και βανάκι - ΒΙΝΤΕΟ

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για τη δράση του "μαϊμού" γιατρού, ο οποίος με τις "συμβουλές" του...

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για τη δράση του "μαϊμού" γιατρού, ο οποίος με τις "συμβουλές" του οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Mega, ο 47χρονος ψευτογιατρός είχε προσλάβει ακόμη και οδηγό για βανάκι που μετέφερε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να φτάσουν με δικό τους μέσο σε μοναστήρια και ναούς για να τον συναντήσουν.

Ο Θοδωρής, όπως έλεγε ότι ήταν το όνομά του, σύμφωνα με τη νέα μαρτυρία που ήρθε την Τετάρτη στο φως, πηγαινόφερνε τα ανυποψίαστα θύματα στα ραντεβού.

«Δεν είχα αμάξι και ήρθαν και μας πήρανε, μας πήρε ένας κύριος νέος και αυτός με γυαλιά συνέχεια, Θοδωρής λέγεται, Θοδωρής ένα νεαρό παιδί. Με νοικιασμένο το αμάξι, με νοικιασμένο το αμάξι. ‘Επειδή δεν έχουνε, να μετακινηθούν’ λέει ‘ο κόσμος, είμαι οδηγός στο γραφείο του’. Και αυτός μας γύρισε πάλι εκεί», ανέφερε ο καταγγέλλων που είχε άρρωστη την κόρη του.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση