GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ για την Ελλάδα! Ο Χαφτάρ ηττήθηκε ολοκληρωτικά στην Λιβύη...

Antonis Mylonakis ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ..... Καλημέρα σας. Δυστυχώς η σημερινή μέρα είναι κατάμαυρη για τη Πατρίδα μας. Είναι η μ...

Antonis Mylonakis

ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ.....
Καλημέρα σας. Δυστυχώς η σημερινή μέρα είναι κατάμαυρη για τη Πατρίδα μας.
Είναι η μέρα που αρχίζει η σταδιακή μείωση της Εθνικής μας κυριαρχίας στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα της ΝΑ Μεσογείου.
Είναι η μέρα που το Σύμπλεγμα της Μεγίστης με τα 14 νησάκια μας μεταξύ αυτών το Καστελόριζο ,η Ρω και η Στρογγύλη θα σβηστούν τελείως απο το χάρτη με ευθύνη της κυβέρνησης των υποταχτικών του Μητσοτάκη .
Το δράμα για την περήφανη Ελλάδα μας ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν Τουρκία (Ερντογάν) και Λιβύη ( Σάρατζ) υπέγραψαν και ανακήρυξαν τις ΑΟΖ τους ΕΝΤΟΣ της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Η συνέχεια είναι λίγο -πολύ γνωστή . Κατέθεσαν οι Τούρκοι τις παράνομες συντεταγμένες στον ΟΗΕ, τις νομιμοποίησαν με την ανοχή ,την αφωνία και την εγκληματική ευθύνη της Ελληνικής κυβέρνησης και βέβαια τώρα αυτή παράγει αποτελέσματα.
Δυστυχώς ο αβοήθητος απο την Ελλάδα Στρατάρχης Χαφτάρ απομονωμένος ηττήθηκε σήμερα ολοκληρωτικά και κατά κράτος απο τη Τουρκία και τον Σάρατζ, με αποτέλεσμα η σημερινή ημέρα να είναι πένθιμη για την χώρα μας.
Νικητής και τροπαιούχος πλέον ο Φαγιέζ Αλ Σάρατζ γίνεται μόνος πρωθυπουργός της Λιβύης και πηγαίνει στη Κωνσταντινούπολη να συναντήσει τον Ερντογάν , να δώσουν τα χέρια για να ξεκινήσουν οι έρευνες και οι γεωτρήσεις στα 6 ν.μ απο Ρόδο,Κάρπαθο, ΝΑ της Κρήτης και εντός της Λιβυκής ΑΟΖ .
Αλλωστε και η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας εχθές στον ΣΚΑΙ ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για ΜΕΡΙΚΗ οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο.
Γιά τους γνωρίζοντες αυτό σημαίνει ότι το Σύμπλεγμα της Μεγίστης (Καστελόριζο, Στρογγύλη) μένει ΕΞΩ απο τον σχεδιασμό και την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας με ότι αυτό συνεπάγεται, ΔΗΛΑΔΉ ΜΕ ΑΠΛΆ ΛΌΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ και δεν διεκδικούν ΑΟΖ .
Απίστευτο και όμως ΕΛΛΗΝΙΚΌ.
Η Ελληνική Λύση όλα αυτά τα είχε επισημάνει στον υπουργό των Εξωτερικών ,είχε αγωνιστεί με προτάσεις ,υπομνήματα και Σχέδιο Νόμου για την μονομερή οριοθέτηση της ΑΟΖ απο ΡΟΔΟ μέχρι ΚΡΗΤΗ - ΚΥΠΡΟΣ (ΝΑ Μεσόγειος ) αλλά ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΣΤΟΥ ΚΩΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ.
Ισως αυτή ήταν και η επιδίωξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη με εντολές ΑΝΩΘΕΝ .......
Δεν μένει παρά να επαληθευτούμε δυστυχώς πως το ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση