GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουινόνα Ράιντερ: Κατηγορεί τον Μελ Γκίμπσον για ρατσιστικά σχόλια - Διαψεύδει ο γνωστός ηθοποιός

Η Ουινόνα Ράιντερ κατηγόρησε τον Μελ Γκίμπσον ότι προέβη σε αντισημιτικά και αντιομοφυλοφιλικά σχόλια σε συνέντευξή της στην εφημερίδ...

Η Ουινόνα Ράιντερ κατηγόρησε τον Μελ Γκίμπσον ότι προέβη σε αντισημιτικά και αντιομοφυλοφιλικά σχόλια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Sunday Times. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Stranger Things» ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν έχει βιώσει αντισημιτισμό στην κινηματογραφική βιομηχανία και απάντησε με πολλά παραδείγματα.

«Έχω... με ενδιαφέροντες τρόπους» εξήγησε. «Υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι έχουν πει: “Περίμενε, είσαι Εβραία; Αλλά είσαι τόσο όμορφη!”» ανέφερε η Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός.

«Υπήρχε μια ταινία στην οποία συμμετείχα πριν από πολύ καιρό, ήταν ένα έργο εποχής και ο επικεφαλής του στούντιο, ο οποίος ήταν Εβραίος, είπε ότι φαινόμουν "πολύ Εβραία" για να είμαι σε γαλαζοαίματη οικογένεια» πρόσθεσε.

Θυμήθηκε επίσης μια δυσάρεστη αντιπαράθεση με τον Μελ Γκίμπσον.

«Ήμασταν σε ένα πάρτι με πολύ κόσμο με έναν από τους καλούς μου φίλους» είπε. «Και ο Μελ Γκίμπσον κάπνιζε πούρο, και όλοι μιλούσαμε και είπε στον φίλο μου, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος: «Περίμενε, θα κολλήσω AIDS;». Και τότε προέκυψε κάτι για τους Εβραίους και είπε: «Εσύ απέφυγες τον φούρνο, έτσι;».

Διαψεύδει τους ισχυρισμούς ο γνωστός ηθοποιός

Ο Μελ Γκίμπσον διέψευσε τους ισχυρισμούς της Ουινόνα Ράιντερ ότι διατύπωσε ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια σε πάρτι. Με δήλωσή του στο Variety, εκπρόσωπος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και σκηνοθέτη είπε ότι όσα ανέφερε η Ουινόνα Ράιντερ είναι «100% αναληθή». «Είπε ψέματα πριν από μια δεκαετία, όταν μίλησε στον Τύπο και λέει ψέματα και τώρα» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση