GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ! Επίθεση με καφέδες και νερά στον Κ. Μπακογιάννη...

Επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσαν άγνωστοι  απόψε Κυριακή, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση ενόψει της αυ...

Επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσαν άγνωστοι  απόψε Κυριακή, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση ενόψει της αυριανής (29/6) γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου σην ομώνυμη πλατεία στο Μεταξουργείο.
Για "στημένους μπαχαλάκηδες" έκανε λόγο, σε σχετική ανάρτησή του για το περιστατικό ο κ. Μπακογιάννης, τονίζοντας ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με καφέδες. "Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα", σχολίασε ο δήμαρχος Αθηναίων. Ο κ. Μπακογιάννης αποχώρησε χωρίς να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως έχουν γίνει πέντε προσαγωγές, ενώ παραμένει άγνωστο εάν τα άτομα αυτά έχουν σχέση με το περιστατικό.

1 σχόλιο

  1. Τον βλάκα! Υπηρέτης αυτών που σκότωσαν τον πατέρα του τον Παύλο! Όπως ακριβώς τον Aldo Moro! Μιλάμε για υιό βλάκα-ψυχανόμαλο που το Παίζει "Δήμαρχος"! Βρές Ρέ βλάκα Ποιός σκότωσε τον πατέρα σου! Ρώτα την μάνα σου διότι ο παππούς σου ήξερε "ποιοι" και γιατί τον σκότωσαν! Aldo Moro σου λέω βλάκα εεεεε βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση