GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρία νέα κρούσματα σε Ξάνθη και Παραμυθιά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα τοπικά δημοσιεύματα το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τρία νέα κρούσματα κορονοϊού σε Ξάνθη και Παραμυθιά....

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα τοπικά δημοσιεύματα το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τρία νέα κρούσματα κορονοϊού σε Ξάνθη και Παραμυθιά.
Στην Ξάνθη πρόκειται για μουσουλμάνο πυροσβέστη, μάλιστα για το σκοπό αυτό έκλεισε προληπτικά για μερικές ώρες το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης και έγινε απολύμανση όλων των χώρων, ενώ υποβλήθηκαν προληπτικά σε τεστ όλοι οι εργαζόμενοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού, το αποτέλεσμα των οποίων αναμένεται μέσα το Σαββατοκύριακο.
Στην Παραμυθιά δύο νέα θετικά δείγματα του κορονοϊού εντοπίστηκαν πριν λίγο, ανάμεσα στα 25 που στάλθηκαν σήμερα για έλεγχο στα Γιάννενα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, πρόκειται για δύο ανήλικα παιδιά, μέλη οικογένειας που έχει ήδη καταμετρημένα κρούσματα. Αύριο το πρωί αναμένονται τα αποτελέσματα από ακόμα 40 δείγματα που στάλθηκαν στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση