GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Στήνει πανύψηλο φράχτη μπροστά στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες που παραπέμπουν σε άλλα κράτη και εποχές, καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα social media μπροστά από τον Λευκό Οίκο, όπου συν...

Εικόνες που παραπέμπουν σε άλλα κράτη και εποχές, καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα social media μπροστά από τον Λευκό Οίκο, όπου συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς στήνοντας έναν πανύψηλο φράχτη.
Τις τελευταίες μέρες η επίσημη κατοικία του Αμερικανού Προέδρου βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας από διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ και ο Τραμπ παίρνει... μέτρα δίνοντας, ωστόσο, τροφή για σκωπτικά σχόλια τόσο από πολιτικούς του αντιπάλους και χρήστες των social media, αλλά και κορυφαίους καθηγητές πανεπιστημίων.
Τρανό παράδειγμα ο καθηγητής κοινωνιολογίας στο Duke University, Κιέραν Χίλι, ο οποίος αναφέρει: «Μια αρμόζουσα εικόνα που σηματοδοτεί το τέλος της προεδρίας του. Ένας ματαιόδοξος, μπερδεμένος, έξαλλος άνθρωπος μόνος στο καταφύγιο, σε ένα Λευκό Οίκο σε συσκότιση, περιτριγυρισμένος από – εν τέλει – τον φράχτη του και το τείχος του».
Δείτε τις φωτογραφίες από τα social media:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση