GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστροφή του Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης πάτησε ξανά παρκέ, τέσσερις μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον Φεβρουάριο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού...

Ο Βασίλης Σπανούλης πάτησε ξανά παρκέ, τέσσερις μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον Φεβρουάριο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επέστρεψε την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις προπονήσεις, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του επιτελείου των ερυθρολεύκων.

Ο 38χρονος γκαρντ είχε τραυματιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ζαλγκίρις στις 4 Φεβρουαρίου, με τους αρχικούς φόβους να επιβεβαιώνονται και να σηματοδοτούν την ανάγκη για δεύτερο χειρουργείο μέσα σε ένα χρόνο. Όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο συνεχίζει, πλέον όμως είναι σε θέση να προπονείται (σε πιο χαλαρούς ρυθμούς φυσικά) ατομικά στο γήπεδο, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για να επιστρέψει πιο δυνατός και απόλυτα υγιής.

Δεδομένου μάλιστα ότι η φετινή σεζόν έχει ολοκληρωθεί, έχει σύμμαχο τον χρόνο προκειμένου να δουλέψει για να είναι στο 100% στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία έχει προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση