GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καυτές αποκαλύψεις από την Κάρα Ντελεβίν - Θα μιλήσει για τις πανσεξουαλικές σχέσεις της - ΦΩΤΟ

Πρόσφατα παραδέχθηκε ότι είναι πανσέξουαλ ενώ τώρα αναμένεται να αποκαλύψει πολύ προσωπικές πληροφορίες για την ερωτική της ζωή σε ένα ν...

Πρόσφατα παραδέχθηκε ότι είναι πανσέξουαλ ενώ τώρα αναμένεται να αποκαλύψει πολύ προσωπικές πληροφορίες για την ερωτική της ζωή σε ένα νέο τηλεοπτικό σόου, σύμφωνα με αναφορές. Το μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν θα μιλήσει για τις σχέσεις της σε ντοκιμαντέρ του BBC Three, όπου θα γίνει προσπάθεια να ερευνηθούν οι εξελισσόμενοι όροι της σεξουαλικότητας και της ταυτότητας γένους. Πηγή είπε στη Sun: "Είναι αληθινό πραξικόπημα να έχεις την Κάρα καθώς είναι ένα πρόσωπο με υψηλό δημόσιο προφίλ. Υπάρχει πολύς θόρυβος για το ντοκιμαντέρ της. Οι παραγωγοί ελπίζουν να κυκλοφορήσει και στις ΗΠΑ".
Εικασίες για το σόου έρχονται λίγο μετά την παραδοχή της Κάρα ότι ποτέ δεν φανταζόταν πως θα έπρεπε να πει ότι είναι πανσέξουαλ ενώ πρόσφατα χώρισε από την 30χρονη ηθοποιό Άσλεϊ Μπένσον.
Η 27χρονη ηθοποιός είπε στο Variety: "Αισθάνομαι διαφορετικά διαρκώς. Κάποιες μέρες αισθάνομαι πιο γυναίκα. Κάποιες άλλες νιώθω πιο πολύ σαν άνδρας. Πάντα θα παραμείνω, πιστεύω, πανσέξουαλ. Όπως κι αν κάποιος ορίζει τον εαυτό του, είτε είναι αυτό, ή αυτός ή αυτή, ερωτεύομαι έναν άνθρωπο και αυτό είναι. Έλκομαι από το άτομο". Η πανσεξουαλικότητα σημαίνει ερωτική ή σεξουαλική ή συναισθηματική έλξη από άτομα άσχετα από το φύλο ή τη γενετική ταυτότητα και είναι διαφορετική από την αμφιφυλία που σημαίνει έλξη από δύο φύλα, θηλυκό ή αρσενικό.
Μεγαλώνοντας είχε σχέσεις με άνδρες, ενώ την πρώτη της σχέση με γυναίκα την έκανε στα 18 της. Μετά έκανε σχέση με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Αν Κλαρκ, γνωστή ως Σεντ Βίνσεντ, από το 2014-2016, η οποία επίσης θεωρεί τον εαυτό της πανσεξουαλικό ον. Παλαιότερα είχε συνδεθεί με τους Τζέικ Μπαγκ και Χάρι Στάιλς, μετά είχε σχέση με την Άσλεϊ Μπένσον για περίπου δύο χρόνια, ενώ το ζευγάρι χώρισε τον Μάιο αφού η σχέση έκανε τον κύκλο της και η Άσλεϊ συνδέεται πλέον με τον ράπερ G-Eazy. Η Κάρα είχε πει το 2018 ότι είναι πανσέξουαλ. Στην αποκαλυπτική της συνέντευξη μίλησε και για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ο οποίος, είπε, ότι την κάλεσε στο δωμάτιό του και προσπάθησε να τη φιλήσει, ενώ εκείνη αντιστάθηκε και έφυγε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση