GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκος Μουρατίδης: Σοκαρισμένος από τον χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή στη Σαντορίνη - ΦΩΤΟ

Σοκαρισμένος για τον τραγικό θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Σκαφτούρου εμφανίστηκε ο Νίκος Μουρατίδης που ήταν φίλος τον άτυχο...

Σοκαρισμένος για τον τραγικό θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Σκαφτούρου εμφανίστηκε ο Νίκος Μουρατίδης που ήταν φίλος τον άτυχο 34χρονο και δε μπορούσε να πιστέψει την είδηση του θανάτου του.
«Να πάνε να γ@#$%^@ όλα....Την περασμένη βδομάδα με ρώταγε πότε θα πάω Σαντορίνη – και τώρα με πήραν να μου πουν ότι σκοτώθηκε… 34 ετών παλικάρι, παιδί μάλαμα. Παναγιώτης Σκαφτούρος. Φίλος… Είμαι ράκος….Αγόρι μου θα σε θυμάμαι πάντα… Καλό σου ταξίδι» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Νίκος Μουρατίδης, δημοσιεύοντας παράλληλα και μια κοινή τους φωτογραφία.
Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Σκαφτούρος έχασε τη ζωή του την Πέμπτη το πρωί στην Οία της Σαντορίνης, μετά από θανατηφόρο τροχαίο.
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση