GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: “Άνοιξαν οι ουρανοί” στη Θεσσαλονίκη - Πλημμύρισαν δρόμοι και υπόγεια - ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Προβλήματα προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσο...

Προβλήματα προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και υπόγεια.

Μέσα σε ένα 20λεπτο τα νερά κάλυψαν τους δρόμους και σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν το ύψος του πεζοδρομίου δυσκολεύοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Όσοι περπατούσαν προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο κάτω από μπαλκόνια και περβάζια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε 50 κλήσεις και επενέβη σε τουλάχιστον 10 περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, κυρίως στο κέντρο της πόλης, στην Πολίχνη, στις Συκιές, στην Καλαμαριά και στον Εύοσμο.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής χρειάστηκε να απομακρύνουν δύο δέντρα, που έπεσαν λόγω του αέρα, στην οδό Μαρτίου και στην οδό Λαμπράκη. Οι δρόμοι άνοιξαν μετά την απομάκρυνση των κορμών και των κλαδιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, thessnews.gr / ΒΙΝΤΕΟ: thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση