GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις: Ο "μαϊμού" γιατρός είχε γραφείο σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟ

Δε σταματάνε οι αποκαλύψεις για τη δράση του "μαϊμού" γιατρού, ο οποίος με τις "συμβουλές" του οδήγησε στον θάνατο το...

Δε σταματάνε οι αποκαλύψεις για τη δράση του "μαϊμού" γιατρού, ο οποίος με τις "συμβουλές" του οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 47χρονος ψευτογιατρός διατηρούσε γραφείο σε γνωστή ιδιωτική κλινική της Αθήνας.
"Εμάς τον ψευτογιατρό μας τον σύστησε ένας οικογενειακός μας φίλος που είχε ακούσει ότι είναι κορυφαίος. Τον συνάντησα στο γραφείο του σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας και με ρώτησε όλο το ιστορικό μου. Γνωρίζω ότι είχε πρόσβαση και σε άλλες κλινικές" είπε η καταγγέλλουσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
"Μου είπε ότι δεν έπρεπε να κάνω τις χημειοθεραπείες που είχα ήδη ολοκληρώσει και μου είπε να μην ακολουθήσω οποιαδήποτε άλλη θεραπεία μου προτείνει ο γιατρός μου" πρόσθεσε. "Μου έδωσε 10 βιταμίνες, μου είπε να παίρνω 30 χάπια την ημέρα και μου έδωσε ακόμη και μία πολύ αυστηρή δίαιτα" ανέφερε.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση