GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι μάσκες δεν πρέπει να φτιάχνονται από πετσέτες μπάνιου...

Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  Το ΙΝΚΑ έχουμε λάβει παράπονα και καταγγελίες, ότι το συγκεκριμένο είδος της εμφατικά προτεινόμενης αυτοκατασκευής ...

Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 

Το ΙΝΚΑ έχουμε λάβει παράπονα και καταγγελίες, ότι το συγκεκριμένο είδος της εμφατικά προτεινόμενης αυτοκατασκευής μάσκας κατά του Convid-19, από διπλωμένη πυκνοϋφαντη πετσέτα, δημιουργεί δύσπνοια και απόρριψη – αφαίρεση, μόλις μετά από 5 λεπτά χρήσης.
Οι μάσκες δεν μπορεί να προτείνεται από την TV να φτιάχνονται και από πετσέτες μπάνιου, προσόψια κλπ. Ζητούμε να προταθεί ένα καταλληλότερο για αναπνοή ύφασμα.
Οι πετσέτες μπάνιου είναι για να στεγνώνουμε το βρεγμένο κορμί μας και όχι για να φιλτράρουμε την αναπνοή μας.
Ασφαλώς το μήνυμα αυτό μπορεί και είναι κατάλληλο, να υποδεικνύει μόνο και μόνο την εμφατική υποχρέωσή μας χρήσης μάσκας, αλλά πολλοί το υλοποιούν με πιστή ακολουθία των οδηγιών κατασκευής από πετσέτα !!!!
Αυτό μοιάζει να είναι μια πρόταση, αν όχι χαρωπής ασφυξίας από δύσπνοια, πρόταση συντομότατης χρήσης, ή αυτοαπόρριψης στα μόλις 5 λεπτά χρήσης του συγκεκριμένου είδους κατασκευής, μιας και επέρχεται υποξία αν συνεχίσει η χρήση της για 15 λεπτά.
…Τι συμβαίνει όταν πέσουν τα επίπεδα του οξυγόνου
Τα φυσιολογικά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα είναι γύρω στο 97% (κυμαίνονται από το 94% έως το 100%).
Αν πέσουν κάτω από 90%, τότε ο εγκέφαλος μπορεί να μην οξυγονώνεται σωστά, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σύγχυσης, λήθαργου ή άλλων διαταραχών κι αν πέσουν κάτω από το 80, αυξάνεται ο κίνδυνος βλάβης σε ζωτικά όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση