GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στην Αθήνα: Πετροπόλεμος, μολότοφ και χημικά έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, έξω από την αμερικανική πρεσβεία, όπου κατέληξε πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφο...

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, έξω από την αμερικανική πρεσβεία, όπου κατέληξε πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η πορεία, που ξεκίνησε από το Σύνταγμα ήταν μαζική και ειρηνική. Ωστόσο, όταν έφτασε έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, νεαροί άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες, αντικείμενα, μπουκάλια και στη συνέχεια μολότοφ κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ, που ήταν παραταγμένη στο σημείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη “κυνηγητό” στους γύρω δρόμους, ενώ κλειστή είναι η Β. Σοφίας, από το ύψος του Χίλτον έως τη Λ. Αλεξάνδρας. Επίσης, με εντολή της αστυνομίας έχουν κλείσει οι σταθμοί του μετρό «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής».

Δείτε το ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση