GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κιμ Γιονγκ Ουν: Νέες φήμες για την κατάσταση της υγείας του - Κόλλησε κορονοϊό;

Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζουν να οργιάζουν. Ο υπουργός Άμυνας της Ιαπ...

Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζουν να οργιάζουν. Ο υπουργός Άμυνας της Ιαπωνίας εξέφρασε “υποψίες” για την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο υπουργός Άμυνας της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη αποκάλυψε τις ανησυχίες της χώρας του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Το γεγονός ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις δημόσιες εμφανίσεις του καθώς και ότι τον Απρίλιο δεν τον είχε δει κανείς για περίπου τρεις εβδομάδες πυροδότησε τις φήμες που τον ήθελαν σοβαρά άρρωστο ή ακόμα και νεκρό. Την 1η Μαΐου ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας διέψευσε τις φήμες για την υγεία του με δημόσια εμφάνιση που έκανε στα εγκαίνια νέου εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων στη Σουντσόν.

“Έχουμε κάποιες υποψίες για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν. Υπήρξαν κάποιες αρκετά περίεργες κινήσεις στη Βόρεια Κορέα που ενδεχομένως εντάσσονται στην προσπάθεια του Κιμ να μην προσβληθεί από τον κορονοϊό. Ο ιός έχει εξαπλωθεί στη χώρα. Δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω περισσότερο για τέτοιου είδους θέματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Άμυνας της Ιαπωνίας, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Βόρεια Κορέα επιμένει ότι δεν έχει καταγράψει ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού, ωστόσο ξένοι ειδικοί αμφιβάλλουν έντονα για τους ισχυρισμούς του καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση