GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τον "μαϊμού" γιατρό: Έταζε... εκατομμύρια από τον θησαυρό του Καντάφι - ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη μία κομπίνα του μαϊμού γιατρού είδε το φως της δημοσιότητας. Μεταξύ άλλων, ο ψευτογιατρός φέρεται να είχε υποσχεθεί σε έναν ασθενή ...

Ακόμη μία κομπίνα του μαϊμού γιατρού είδε το φως της δημοσιότητας. Μεταξύ άλλων, ο ψευτογιατρός φέρεται να είχε υποσχεθεί σε έναν ασθενή του εκατομμύρια ευρώ από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι.
Σύμφωνα με τον Alpha, ο 47χρονος ψευτογιατρός είχε πει σε ένα από τα θύματά του να πάει στις ΗΠΑ, να ανοίξει μία θυρίδα στην οποία βρίσκονταν εκατομμύρια δολάρια από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι. Το ίδιο του είπε να κάνει και στη Γαλλία, την Αγγλία και την Ελβετία. Ο "μαϊμού" γιατρός έλεγε στο θύμα του ότι θα μοιραζόντουσαν τα χρήματα αυτά.
Μάλιστα ο συγκεκριμένος ασθενής είχε αρθρίτιδα, και μετά τη προτεινόμενη θεραπεία του 47χρονου κατέληξε με πολυαρθρίτιδα. Ο άτυχος ασθενής ανέφερε ότι όλο του το σώμα είχε γεμίσει φλεγμονές από τα μαντζούνια του ψευτογιατρού.
Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση