GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Κατέληξε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του έπειτα από καβγά - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης κατέληξε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του έπειτα από καβγά, σύμφωνα με το nypost.com. Σ...

Ένας άνδρας στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης κατέληξε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του έπειτα από καβγά, σύμφωνα με το nypost.com.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram και έχει γίνει viral φαίνεται ο άνδρας έχοντας καρφωμένο το μαχαίρι στο κεφάλι του να περπατά δίπλα από ένα ασθενοφόρο και τον διασώστη να του ζητά να καθίσει ενδεχομένως για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

“Έμοιαζε σαν να μην αισθάνεται τίποτα. Ο τραυματίας αρνούνταν να μπει μέσα στο ασθενοφόρο”, είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που είδα. Ήταν λες και είχε βγει από ταινία”, ανέφερε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία καθώς το μαχαίρι δεν πέρασε το κρανίο του και έτσι γλίτωσε από πολύ πιο σοβαρό τραυματισμό. Ο άνδρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο του Χάρλεμ.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας τσακώθηκε με μία γυναίκα και πως εκείνη του κάρφωσε το μαχαίρι στο κεφάλι. Ωστόσο, από την αστυνομία της Νέας Υόρκης έγινε γνωστό ότι ο τραυματίας και η γυναίκα τσακώθηκαν με έναν άλλον άνδρα, ο οποίος τραυμάτισε με το μαχαίρι τη γυναίκα στο μάγουλο προτού το καρφώσει στο κεφάλι του άνδρα.

View this post on Instagram

It’s going to be a crazy summer

A post shared by Publisher / Marketing (@fresh20s) on

Πηγή πληροφοριών: nypost.com

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Instagram/ fresh20s

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση