GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΠΤΗΣΗ από το Κατάρ (με Πακιστανούς) εκτόξευσε τα κρούσματα στη χώρα μας......

Στη χθεσινή πτήση της Qatar Airlines από τη Ντόχα προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκαν τα 12 από τα 19 θετικ...

Στη χθεσινή πτήση της Qatar Airlines από τη Ντόχα προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκαν τα 12 από τα 19 θετικά δείγματα Covid-19 του τελευταίου 24ώρου στην Ελλάδα.

Εντοπίστηκαν κατά τη διενέργειας του προβλεπόμενου ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από τα υγειονομικά κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στους 91 επιβαίνοντες. Εννέα από τους θετικούς επιβάτες είναι υπήκοοι Πακιστάν, προερχόμενοι από την πόλη Γκουχράτ, με άδεια διαμονής στην Ελλάδα, δύο Έλληνες υπήκοοι προερχόμενοι από την Αυστραλία κι ένα άτομο είναι ιαπωνικής υπηκοότητας, μέλος ελληνοϊαπωνικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο για όσους εισέρχονται στη χώρα αεροπορικώς, όλοι οι επιβάτες μεταφέρθηκαν μετά τον έλεγχο και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ σε ξενοδοχεία καραντίνας, όπου και θα παραμείνουν οι μεν θετικοί για 14 ημέρες και οι υπόλοιποι των οποίων το τεστ ήταν αρνητικό για 7 ημέρες ως στενές high και low risk επαφές, σύμφωνα και με τις οδηγίες του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Στους αρνητικούς θα επαναληφθεί το τεστ μετά την παρέλευση του 7ημέρου.

Με βάση τα νέα αυτά επιδημιολογικά δεδομένα, η Πολιτική Προστασία ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις από και προς το Κατάρ αναστέλλονται έως και τις 15 Ιουνίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση