GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικηγόρος οικογένειας Μαρκέλλας: Καμία διαπραγμάτευση - Το παιδί δεν πουλάει την ψυχή του - ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαπραγμάτευση και ότι η ηθική βλάβη θα απαιτηθεί δικαστικά, έστειλε η δικηγόρος της ...

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαπραγμάτευση και ότι η ηθική βλάβη θα απαιτηθεί δικαστικά, έστειλε η δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας.

Μιλώντας στο Mega, η Ανθούλα Ανάσογλου απάντησε στους ισχυρισμούς της 33χρονης κατηγορουμένης, ότι ήθελε να φροντίσει το 10χρονο κορίτσι και να του αγοράσει δώρα, ότι “η οικογένεια δεν πουλά την αξιοπρέπειά της, το παιδί δεν πουλάει την ψυχή του και αρμόδια για την ηθική βλάβη του παιδιού είναι τα δικαστήρια και κανένας άλλος".

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ύπαρξη και τρίτου προσώπου στο σπίτι όπου η 33χρονη κρατούσε την ανήλικη, απάντησε πως η ανάκριση θα λύσει αυτό το θέμα. “Ο παιδοψυχίατρος και ο παιδοψυχολόγος θα αποφασίσουν αν το παιδί είναι έτοιμο να καταθέσει. Αν το παιδί δεν είναι έτοιμο, τότε αυτή η κατάθεση δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη. Σε λίγες μέρες φαντάζομαι ότι θα έχουμε όλες τις απαντήσεις” είπε η δικηγόρος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να υπήρξαν ασελγείς πράξεις κατά του κοριτσιού σε live μετάδοση μέσω διαδικτύου, η δικηγόρος έκανε λόγο για το χειρότερο δυνατό σενάριο που σημαίνει την ύπαρξη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Στο πλαίσιο αυτό επανέλαβε το αίτημα της πολιτικής αγωγής “να βρεθεί ο σκληρός δίσκος του λάπτοπ και να ανοίξει το κινητό τηλέφωνο για να δούμε το υπόλοιπο κύκλωμα” που μπορεί να κρύβεται.

Μιλώντας τέλος, για τον μικρότερο αδελφό της Μαρκέλλας, τόνισε πως ήταν δίκαιη η απόφαση να μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας, από τη στιγμή που δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση για την επιμέλεια της 10χρονης.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση