GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαφάνιση Μαντλίν: Νέα μαρτυρία-"φωτιά" - "Την είδα να μπαίνει στο βαν με έναν άνδρα"

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε την Κυριακή η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" για την υπόθεση εξαφάνισης της ...

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε την Κυριακή η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν το 2007. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 2007 υπήρχε μάρτυρας που είδε τη μικρή Μαντλίν να μπαίνει σε βαν που ανήκε σε έναν Γερμανό μαζί με έναν άνδρα μόλις μερικές εβδομάδες μετά τη δήλωση της εξαφάνισης της. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε την μικρή Μαντλίν να βγαίνει από ένα εστιατόριο στην πόλη Alcossebre πριν μπει στο βαν με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Και αυτά τη στιγμή που οι Βρετανοί αστυνομικοί υποστηρίζουν πως ο νούμερο ένα ύποπτος για την υπόθεση, ο 43χρονος τώρα Κρίστιαν Μπρίκνερ, ζούσε εκείνη την περίοδο σε ένα βαν, VW T3 Westerfalia, το οποίο πάρκαρε στο τουριστικό θέρετρο Praia da Luz της Πορτογαλίας την περίοδο της εξαφάνισης της μικρής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη μαρτυρία που φιλοξενείται στη βρετανική εφημερίδα, η μικρή Μαντλίν εθεάθη στις 11 το πρωί της 28ης Μαΐου του 2007, τρεις εβδομάδες αφότου εξαφανίστηκε- να βγαίνει από ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Alcossebre, μια πόλη που βρίσκεται περίπου 600 χιλιόμετρα από το σημείο της εξαφάνισης.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λέστερ, εξέδωσε πλέον ένα διεθνές ένταλμα μέσω Ιντερπόλ, ζητώντας από της ισπανικές και τις γερμανικές Αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση. Συγκεκριμένα ζητεί από τις τοπικές Αρχές των δύο χωρών να εξετάσουν ξανά βίντεο από κάμερες ασφαλείας, να μιλήσουν με τυχόν νέους μάρτυρες, αλλά και να παραδώσουν τα στοιχεία για το βαν.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1 και το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση