GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το είπε και το έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης: Υιοθέτησε μονοπάτι - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA ότι θα υιοθετήσει ένα μο...

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA ότι θα υιοθετήσει ένα μονοπάτι, το οποίο θα φροντίζει μόνο ο ίδιος.

Ο Δήμος Αγιάς στο πλαίσιο υιοθεσίας αρχών βιώσιμης ανάπτυξης, προχωρά στην υλοποίηση προγράμματος υιοθεσίας περιπατητικών διαδρομών (μονοπάτια). Σκοπός είναι η σύμπραξη του Δήμου με ιδιώτες και φορείς για τη συντήρηση των μονοπατιών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να είναι προσβάσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και στην υιοθεσία ενός υγιούς και ενεργού τρόπου ζωής.

Ο πρώτος, λοιπόν, που θα υιοθετήσει μονοπάτι θα είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός. Όπως αναφέρει η πρόσκληση του Δήμου Αγιάς την Παρασκευή 5η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου με προσκεκλημένο τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος "ανοίγει και υιοθετεί το πρώτο μονοπάτι της πρωτοβουλίας του Δήμου Αγιάς για την ανάδειξη του βιώσιμου τουρισμού της περιοχής, μέσω της υιοθεσίας των τοπικών μονοπατιών".

Δείτε το βίντεο και την ανακοίνωση - πρόσκληση του δήμου Αγιάς παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση