GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέξι μοντέλο κάνει δώρο στους θαυμαστές της "ροζ" βίντεο και καυτές φωτογραφίες

Δωρεές για τους αυτόχθονες της Αυστραλίας ζήτησε από τους θαυμαστές της το σέξι μοντέλο και σταρ του reality σόου Love Island Βανέσα ...

Δωρεές για τους αυτόχθονες της Αυστραλίας ζήτησε από τους θαυμαστές της το σέξι μοντέλο και σταρ του reality σόου Love Island Βανέσα Σιέρα, προσφέροντάς τους ως αντάλλαγμα δωρεάν "ροζ" θέαμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το μοντέλο που φημίζεται για τις καυτές και αποκαλυπτικές πόζες και τα πικάντικα βίντεό της, θα προσφέρει δωρεάν, σε όσους προσφέρουν χρήματα για να στηρίξουν τους Αβορίγινες, "ροζ" βίντεο και καυτό υλικό στο προσωπικό της site.

Η 25χρονη Αυστραλή, που συμμετείχε στο Love Island πέρυσι, ανήρτησε το βίντεο από τη βίαια σύλληψη ενός 16χρονου ιθαγενή στο Σίδνεϊ, όπου ο αστυνομικός τον έριξε στο έδαφος κλωτσώντας τα πόδια του και κρατώντας με δύναμη τα χέρια του πίσω από την πλάτη του. "Τουλάχιστον αηδιασμένη. Δεν αντιστέκεται της σύλληψης και όμως τον πετά με το πρόσωπο στο έδαφος. Ο θόρυβος που έκανε από τον πόνο μου προκάλεσε ανατριχίλα" έγραψε στην ανάρτησή της το καυτό μοντέλο και πρόσθεσε: "Περισσότεροι από 400 Αβορίγινες έχουν πεθάνει υπό αστυνομική κράτηση χωρίς δικαιοσύνη και πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το άδικο σύστημα τώρα".

Η Βανέσα Σιέρα είναι από τα πρώτα μέλη του OnlyFans, site με υλικό με ερωτικό περιεχόμενο και το τροφοδοτεί συχνά με γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση