GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Η "Αγορίτσα" αποκάλυψε τους έρωτες που γεννήθηκαν στα παρασκήνια - ΒΙΝΤΕΟ

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη, που υποδύεται την Αγορίτσα, την οικονόμο της οικίας του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες, αποκάλυ...

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη, που υποδύεται την Αγορίτσα, την οικονόμο της οικίας του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε τους έρωτες που γεννήθηκαν στα παρασκήνια της τηλεοπτικής σειράς.
“Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Μπορεί να μην το δείχνω, αλλά το ευχαριστιέμαι πραγματικά που παίζω στις Άγριες Μέλισσες... Δεν μπορώ να γυρίσω σκηνές με τον Κωστή Σαββιδάκη, τον βλέπω και γελάω, με πιάνει νευρικό γέλιο, που δεν μπορώ να το ελέγξω. Στις δύο σκηνές που έχουμε παίξει μαζί, κρύβομαι πίσω από κάποιον άλλον για να μην φαίνεται ότι τραντάζομαι ολόκληρη από το γέλιο. Με την Κάτια Δανδουλάκη δεν γελάμε επί σκηνής, γελάμε πριν, στις πρόβες, και μετά”, είπε η Μαρία Αντουλινάκη μιλώντας στην εκπομπή The 2night Show.
Στο ερώτημα εάν υπάρχει κάποιο φλερτ ανάμεσα στους ηθοποιούς, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: “Σιγά μην πω ονόματα. Αλλά έχει παίξει. Πίστευες ότι δεν θα υπάρχει; Είμαστε πόσα άτομα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί. Είναι ένας έρωτας που οσμίζομαι και ένας που είναι φανερός”.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση