GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεσημασμένος ο “μαϊμού” γιατρός: Ζητούσε εκατομμύρια ευρώ για “αρχεία της CIA” - ΒΙΝΤΕΟ

Ως έναν “άνθρωπο με χίλια πρόσωπα” περιγράφουν αστυνομικές πηγές τον “μαϊμού” γιατρό, ο οποίος συνελήφθη για την πρωτοφανή απάτη σε β...

Ως έναν “άνθρωπο με χίλια πρόσωπα” περιγράφουν αστυνομικές πηγές τον “μαϊμού” γιατρό, ο οποίος συνελήφθη για την πρωτοφανή απάτη σε βάρος ασθενών, τρεις εκ των οποίων τελικά απεβίωσαν από τις επικίνδυνες πρακτικές του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο 47χρονος είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών, καθώς την περίοδο 2005-2007 φέρεται να είχε προσεγγίσει μεγάλους επιχειρηματίες στην Ελλάδα και να τους είχε αποσπάσει εκατομμύρια ευρώ, δήθεν για να τους δώσει αρχεία της CIA.

Σχετικά με την υπόθεση απάτης για την οποία συνελήφθη χθες, αποκαλύπτεται πως ο δήθεν εξειδικευμένος γιατρός και ερευνητής μεγάλου ιατρικού κέντρου της Ελβετίας, “ψάρευε” τα θύματά του ακόμη και σε μοναστήρια και στο Άγιο Όρος, όπου προσεύχονταν.

Εκμεταλλευόμενος τον πόνο των ανθρώπων αυτών, που βρίσκονταν σε ευάλωτη κατάσταση, τους έπειθε να διακόψουν τη θεραπεία που έκαναν και να ακολουθήσουν τη δική του “θεραπεία”, που περιελάμβανε σκευάσματα, με ουσίες αγνώστου προέλευσης και χημικής σύστασης, που περιείχαν, μεταξύ άλλων, δραστικές ουσίες κάνναβης. Σκευάσματα τέτοιου τύπου κατασχέθηκαν στην οικία του, όπου βρέθηκαν 65 μπουκάλια διαφορετικών ποσοτήτων.

Μέχρι στιγμής, ο αριθμός των ασθενών που εξαπάτησε έχει προσδιοριστεί στους 45 τουλάχιστον, εκ των οποίων οι τρεις έχασαν τη ζωή τους. Πρόκειται για ένα 14χρονο αγόρι από τις Σέρρες, ένα 16χρονο κορίτσι από την Κω και έναν 76χρονο άνδρα, όπως μεταδίδεται.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση