GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Facebook: Νέα πρωτοβουλία κατά της παραπληροφόρησης - Τι αλλάζει στις αναρτήσεις

Το Facebook τους τελευταίους μήνες έχει ως βασικό στόχο την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η τε...

Το Facebook τους τελευταίους μήνες έχει ως βασικό στόχο την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η τελευταία πρωτοβουλία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου είναι η προώθηση των πιο φρέσκων ειδήσεων.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, στις αναρτήσειw των χρηστών θα εμφανίζεται μία προειδοποίηση, εάν το άρθρο που προσπαθούν να μοιραστούν έχει δημοσιευθεί πριν από 90 ημέρες ή παλαιότερα.

Το Facebook δεν θα απαγορεύσει τη δημοσίευση παλαιότερων άρθρων. Η απόφαση είναι του χρήστη, καθώς υπάρχουν εκατομμύρια χρηστικά άρθρα στο διαδίκτυο, τα οποία δεν επηρεάζονται από τη χρονική στιγμή που έχουν δημοσιευτεί.

Μάλιστα το δημοφιλές social media εξετάζει το ενδεχόμενο προσθήκες κάποιου είδους "ταμπέλας" η οποία θα προειδοποιεί τους χρήστες για πολύ σοβαρά θέματα, όπως είναι η πανδημία του COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση