GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν ήθελα να παραμείνω άλλο στο GNTM - Τι είπε για την Βίκυ Καγιά

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την αποχώρηση της από το GNTM και την απόφαση της να πάει στο ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks. “Το GNTM ή...

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την αποχώρηση της από το GNTM και την απόφαση της να πάει στο ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks.

“Το GNTM ήταν ένας ωραίος κύκλος που έκλεισε. Και το λέω ειλικρινά αυτό. Δεν ήθελα όμως να παραμείνω άλλο και το ήξερα πριν τελειώσει. Την απόφαση την πήρα τον τελευταίο μήνα των γυρισμάτων. Ήρθε το επόμενο βήμα. Πιο εύστοχο για μένα τη δεδομένη χρονική στιγμή”, είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Στο ερώτημα εάν υπήρξαν στιγμές που ένιωσε άβολα στα γυρίσματα του GNTM είπε: “Υπήρξαν στιγμές που διαφωνούσα – όχι φωναχτά. Το εξέφραζα βέβαια στην παραγωγή και στους άμεσους συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να κρατάω κάτι που με ενοχλεί. Θα καταπιεζόμουν εάν δεν μιλούσα. Σε επαγγελματικό επίπεδο αναφέρομαι”.

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η Βίκυ Καγιά μίλησε για την αποχώρηση της πριν μιλήσει η ίδια για το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε: “Θα ξαναπώ πως ήταν άτυχη στιγμή. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, γιατί δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια της Βίκυς και της κάθε κυρίας που μιλάει κάπως σε μια κάμερα. Δεν ήταν γλυκό, δεν ήταν ευγενές και βέβαια έχει εξηγήσει η ίδια γιατί είπε αυτά που είπε... Δεν ήταν ποτέ φίλη μου. Τη σέβομαι και την εκτιμώ σαν επαγγελματία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση