GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

J2US: Όλοι μιλούν για τον Snik - Τι είπε για την Ηλιάνα και τον Παντελίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Snik, ο οποίος εμφανίστηκε στο Just the 2 of Us κλέβοντας τι...

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Snik, ο οποίος εμφανίστηκε στο Just the 2 of Us κλέβοντας τις εντυπώσεις. Ο διάσημος ράπερ τραγούδησε και μίλησε για τα media, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το προκλητικό βίντεο στα social, το χρυσό, τη μόδα και τη ραπ.

Σε ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη γιατί δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση ο Snik ανέφερε:

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έχουν πρόβλημα μαζί μου. Κάθε μέρα παίρνω πολλά μηνύματα να πάω σε πολλές εκπομπές, απλά αν πήγαινα σε όλες τις εκπομπές που μου λένε, δεν θα ήμουν ο “Snik the hustla”, θα ήμουν ο “Snik the γλάστρα”. Επιλέγω πού θέλω να πάω. Θα δώσω κάποια στιγμή μια συνέντευξη που θέλω να πω κάποια πράγματα πιο αναλυτικά. Νο hate για κανέναν. Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, εγώ τη δική μου. (...) Άμα δεν γνωρίζεις κάποιον, δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι. Οπότε καλό θα ήταν να με γνωρίσουν πρώτα και να μιλήσουν ανάλογα. Το ξέρω ότι θέλουν πάρα πολύ, απλώς επειδή δεν πάω μπορεί να βγάζουν λίγο hate παραπάνω".

Για την ενασχόληση των media με την προσωπική του ζωή:

Άμα είσαι στο spotlight και βγάζεις δίσκους, video clips, κάνεις δημόσια δηλώσεις, θα ασχοληθούν και τα ΜΜΕ μαζί σου. Είναι ένα part της δουλειάς. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Με μερικά γελάω κιόλας, είναι funny. Δεν νομίζω πάντως να δίνω αφορμές.

Για το βίντεο-απάντηση σε follower για τα κιλά:

Αυτό το βίντεο έχει γίνει πριν ενάμιση χρόνο. Δεν ήμουν με την Ηλιάνα τότε. Κάποιος το ανέβασε στο youtube. Περσινά ξινά σταφύλια. Αφού αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω πουλάει, και το κορίτσι μου κι εγώ, είναι λογικό να το πάρουν τα κανάλια. Αλλά και πάλι, δεν είπα κάτι, είπα ότι βγάζω λεφτά, έχω ωραία γυναίκα και τρώω λίγο παραπάνω τον τελευταίο καιρό. Δεν τα έκλεψα τα λεφτά μου, τα έχω δουλέψει, και δεν είναι κάτι με το οποίο να πρόσβαλα κάποιον. Άμα θέλετε σας κάνω και part 2 τώρα που είμαι πιο fit και να πω ότι έχω και πιο ωραία κοπέλα κιόλας!

Για το χρυσό, τη μόδα και για το αν θα συμμετείχε σε fashion show:

Άμα είχα το άγγιγμα του Μίδα, θα είχα πιο πολλά από αυτά που έχω τώρα. Ό,τι φοράω είναι αληθινό. Έχουμε και οι δύο πολλά ρούχα, εγώ νομίζω πιο πολλά από την Ηλιάνα. Θα συμμετείχα σε fashion show και θα μπορούσα να είμαι και το main πρόσωπο γιατί ασχολούμαι πάρα πολύ με τη μόδα. Ό,τι φοράω είναι designer. Νομίζω ότι έχω πάρα πολλά πράγματα να δώσω στη μόδα και θα δώσω σύντομα. Θέλω να κάνω και δική μου κολεξιόν. Δεν προλαβαίνω προς το παρόν, αλλά με ενδιαφέρει αυτό. Mπορεί να κάνω μια εκπομπή δική μου άμα έχω το κατάλληλο offer και με ενδιαφέρει, αλλά πασαρέλα όχι, μοντέλο να γίνω δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Μου αρέσει να ντύνομαι και μου αρέσει να δίνω tips.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Θα πάρεις τη θέση της Ηλιάνας; Κριτής σε fashion show;

Δεν παίρνω τη θέση κανενός. Υπάρχει πολύς χώρος για όλους. Η Ηλιάνα είναι η νούμερο ένα σε αυτό που κάνει! Είναι το κορίτσι μου και ξέρω πολύ καλά τι κάνει.

«Είμαι big fan του Παντελίδη»

Μου αρέσει πάρα πολύ ο Παντελίδης. Το «Φανάρι» και άλλα τα ακούω και σπίτι μου μερικές φορες όταν είμαι ψιλο-down. Πιστεύω ότι είναι από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την ελληνική σκηνή και δίνω έναν μεγάλο σεβασμό που έγραφε τους στίχους του μόνος του.

Για τη μουσική του και το TopBoy:

Έχει πάει πάρα πολύ καλά η ο καινούργιος μου δίσκος και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω δουλέψει πολύ γι’ αυτό (...). Εγώ δεν μπορώ να πω ότι κάνω ραπ ή τραπ. Εγώ είμαι μουσικός και κάνω τα κομμάτια μου. Ό,τι μου βγει κάνω. Ο καινούργιος μου δίσκος έχει έναν διαφορετικό ήχο. Κάθε release που κάνω θέλω να έχει κάτι που είναι unique. Η ραπ ή η τραπ έχει περάσει τη ροκ και την ποπ αυτή τη στιγμή. Αλλά στην Ελλάδα είμαστε προκατηλειμμένοι, με όποιον είναι ράπερ, έχει tattoos… Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κακό στον κόσμο έχουν κάνει αυτοί που φοράνε γραβάτες όχι αυτοί που έχουν tattoos.

Ασχολείται με τα charts;

Όταν βγάζω τραγούδι βρίσκεται πάντα στο νούμερο 1. Εγώ ασχολούμαι με τα charts του Spotify. Ό,τι έχω βγάλει, πάει πάντα πρώτο. Γράφω τους στίχους μόνος μου.

Για fans & haters:

Αγαπάω πολύ το κοινό μου, χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ που είμαι αυτή τη στιγμή.

Άμα καθόμουν στον καναπέ μου, δεν θα είχα haters. Άμα κάνεις κάτι, πάντα θα έχεις haters. Εγώ δεν τα έχω καλά με όλους.

Για το όνομα “Snik”

Όταν ήμουν μικρός κάναμε graffiti. Μου το βρήκε ένας φίλος μου ως nickname και αρχίσαμε και βάφαμε τοίχους. Δεν σημαίνει κάτι, τέσσερα γράμματα που έβγαιναν ωραία στο graffiti.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Snik

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση