ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Διευθύντρια της Όλγας Κεφαλογιάννη (και μαζί της στα μπουζούκια) η Δρέττα της Marketing Greece. Copy paste του 2012 η τωρινή καμπάνια...

Share it:
Η Ιωάννα Δρέττα είναι επικεφαλής ως διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Marketing Greece που ανέλαβε με απευθείας ανάθεση την τουριστική καμπάνια των 32 εκατ. ευρώ για την οποία γίνεται ήδη σάλος λόγω του "κλεμμένου" σλόγκαν που χρησιμοποιείται. H Marketing Greece ιδρύθηκε το 2013 με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).

Η κ. Δρέττα είναι και σύζυγος του Γιάννη Ρέτσου προέδρου του ΣΕΤΕ. Ο κ. Ρέτσος είναι και πρόεδρος του ΔΣ της Marketing Greece.

Η κ. Δρέττα έχει όμως και μια άλλη ιδιότητα. Διετέλεσε διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου της Όλγας Κεφαλογιάννη όταν ήταν υπουργός Τουρισμού έως το 2015. Εκτός από συνεργάτες ήταν και στενές φίλες καθώς σε δημοσιεύματα της εποχής εμφανιζόταν να μετέχει στην γυναικεία παρέα του υπ. Τουρισμού που διασκέδαζε σε νυχτερινά κέντρα όπως στον "Διογένη"!

“Greek summer, it’s not only the sun, it’s not only the see, it’ s somethning more…”, είναι το σύνθημα του σποτ προβολής του τουρισμού που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση της Αίγλης του Ζαππείου παρουσία του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.
"Η Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από θάλασσα και ήλιος" ήταν το σύνθημα της στρατηγικής του 2012 στην ανάλογη καμπάνια προβολής του τουρισμού υπό την καθοδήγηση της Όλγας Κεφαλογιάννη. Η Ιωάννα Δρέττα, ως στενή συνεργάτης της κ. Κεφαλογιάννη και διευθύντρια του γραφείου της υπουργού Τουρισμού συμμετείχε ενεργά στις ομάδες που υπό τον τότε πρόεδρο του ΕΟΤ Νίκο Καραχάλιο -μετέπειτα επικοινωνιολόγο του Β. Μεϊμαράκη και νυν πρωταγωνιστή των ζυμώσεων για τη δημιουργία νέου κεντροδεξιού κόμματος- επεξεργάστηκαν την καμπάνια του 2012. Μέλη εκείνης της επιτροπής λένε τώρα ότι η καμπάνια του 2020, ως προς την στρατηγική τουλάχιστον, είναι περίπου copy paste με εκείνη του 2012...Share it:
Reactions:

Αποκαλύψεις

Κεφαλογιάννη

Πολιτική

Πρώτη Σελίδα

Πρώτη2

Τουρισμός

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση