GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef 4: Αυτός κέρδισε την ασυλία και πέρασε στην εξάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Oι παίκτες της κόκκινης ομάδας του MasterChef 4(Τζον, Σταυρής, Μάρλεν και Διονύσης) που έχασαν στη βαθμολογία κλήθηκαν να παλέψουν για τη...

Oι παίκτες της κόκκινης ομάδας του MasterChef 4(Τζον, Σταυρής, Μάρλεν και Διονύσης) που έχασαν στη βαθμολογία κλήθηκαν να παλέψουν για την ασυλία και να μαγειρέψουν μέσα σε 30 λεπτά.
Ο Τζον ετοίμασε "Φρικασέ Αρνί Φιλέτο με Κρέμα Αβγολέμονο" και κατάφερε να πάρει την ασυλία. Ο Τζον αποδεικνύεται πως είναι ο "Mr Ασυλία", καθώς έχει κερδίσει όλες τις δοκιμασίες ασυλίας. Τα σχόλια των κριτών ήταν πολύ καλά για το πιάτο που έφτιαξε, χαρακτηρίζοντάς το «πολύ καλό, νόστιμο, ολοκληρωμένο» και χωρίς τεχνικά λάθη.
Ο Τζον μάλιστα ευχαρίστησε τον Σταυρή για την ιδέα που του είχε δώσει πριν καιρό για το συγκεκριμένο πιάτο, με αποτέλεσμα να την αξιοποιήσει και να κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία.
Στη δοκιμασία αποχώρησης θα συμμετέχουν αύριο η Μάρλεν που ήταν αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, ο Σταυρής που είχε οριστεί υπαρχηγός και ο Διονύσης ο οποίος έχασε στη δοκιμασία ασυλίας από τον Τζον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση