GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Τα επικά tweet της Ελεονώρας Μελέτη για τις φωνές της Μάρλεν - ΦΩΤΟ

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 4, οι παίκτες τα «έδωσαν όλα» στην περιβόητη δοκιμασία του Τοίχου. Τι το διαφορετικό είχε...

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 4, οι παίκτες τα «έδωσαν όλα» στην περιβόητη δοκιμασία του Τοίχου.

Τι το διαφορετικό είχε αυτή η δοκιμασία; Ότι οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν χωρίς να έχουν οπτική επαφή, αφού τους χώριζε ένας τοίχος.

Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα, ότι έπρεπε να δημιουργήσουν τα ίδια ακριβώς πιάτα, δίνοντας οδηγίες φωνάζοντας ο ένας στον άλλον! Αν και όλοι οι παίκτες ύψωναν όσο περισσότερο μπορούσαν τη φωνή τους στην προσπάθειά τους να πετύχουν ίδια πιάτα με τους συμπαίκτες τους, κανείς δεν ακουγόταν πιο πολύ από τη… Μάρλεν.

Τα ουρλιαχτά της παίκτριας δεν προκάλεσαν μόνο τον εκνευρισμό των συμπαικτών της στη δοκιμασία, αλλά ενόχλησαν και τους τηλεθεατές και το Twitter «πήρε φωτιά» εξαιτίας της.

Ένα από τα πιο αστεία Tweets ήταν εκείνο της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία δε δίστασε να αναφερθεί στα ουρλιαχτά της Μάρλεν γράφοντας: «Θα μου ξυπνήσει το παιδί η Μάρλεν και θα την πάρει να τη σηκώσει». Ενώ σε ένα δεύτερο Tweet σχολίασε: «Έξαλλη με έκανε, αφού σήκωσα μέχρι κ να τουιταρω #masterchefgr».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση