GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη για τον μεγάλο τελικό - ΦΩΤΟ

Τα συγχαρητήριά της στον Σταύρο Βαρθαλίτη έδωσε για τη νίκη του στο MasterChef η Κατερίνα Λένη ενώ σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο...

Τα συγχαρητήριά της στον Σταύρο Βαρθαλίτη έδωσε για τη νίκη του στο MasterChef η Κατερίνα Λένη ενώ σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο instagram μοιράστηκε ενδόμυχες σκέψεις της. Τόνισε ότι αισθάνεται ευγνώμων "για την προσωπική υπέρβαση που τόλμησα και έκανα, και επέτρεψα στον εαυτό μου να διεκδικήσει το Όνειρο! Ένα όνειρο άκρως προσωπικό.. κι όμως τόσο ανανεωτικό! Ήταν η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα".

Αναλυτικά η πρώην παίκτρια του MasterChef έγραψε:

"Βαθιά συγκινημένη, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, για ένα υπέροχο ταξίδι που σήμερα έλαβε ΤΕΛΟΣ! Αρχικά να συγχαρώ τους φιναλίστ για την επιτυχία τους, την επιμονή και προσήλωση στον στόχο τους. Βαρθαλιτη ένα Μεγάλο Μπράβο για τη ΝΙΚΗ ΣΟΥ. Και σε εσένα Σταυρή για όλη σου την συμμετοχή και προσπάθεια και υπομονή και επιμονή!!! Είστε και οι δυο σας εξαιρετικά παιδιά, και έπειτα και μάγειρες! Είμαι σίγουρη, πως η πορεία σας θα είναι εξίσου λαμπρή με τις προσωπικότητες σας! Και τώρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, πολύ δικές μου, ενδόμυχες σκέψεις.. Νιώθω τόσο ευγνώμων!!!!

Για την προσωπική υπέρβαση που τόλμησα και έκανα, και επέτρεψα στον εαυτό μου να διεκδικήσει το Όνειρο!

Ένα όνειρο άκρως προσωπικό.. κι όμως τόσο ανανεωτικό! Ήταν η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα. Κι όπως έχει πει και ο Μέντορας μου Κ. Κοντιζάς: ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς, σε όσους πίστεψαν σε μένα, και μου έδωσαν την ευκαιρία,να διεκδικήσω το όνειρο μου! Και να εμπνευστώ μέσα από τη Μαγειρική... Να μην σταματάτε ποτέ και πουθενά! Να διεκδικείτε με σθένος αυτά που θέλετε... Γιατί η ζωή είναι Ωραία!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση