GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Τραγικό αυτό που έκαναν ορισμένοι παίκτες στη δοκιμασία - ΒΙΝΤΕΟ

Τη στάση και τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών στο επεισόδιο του MasterChef σχολίασε η Κατερίνα Λένη. Η πολυσυζητημένη παίκτρια του διαγων...

Τη στάση και τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών στο επεισόδιο του MasterChef σχολίασε η Κατερίνα Λένη. Η πολυσυζητημένη παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής χαρακτήρισε το επεισόδιο "άθλιο".
«Δεν ξέρω αν είναι εύκολο θύμα η Μάρλεν για τον Γιώργο. Αν κρίνω το χθεσινό επεισόδιο, το οποίο πραγματικά εγώ προσωπικά το βρήκα άθλιο. Δηλαδή, όλες αυτές οι φωνές και όλο αυτό το μπούλινγκ για το τίποτα, για να μην μπορέσουν οι άλλοι να βγάλουν τη δοκιμασία, πραγματικά το βρίσκω πολύ τραγικό. Εάν πιστεύεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα τα καταφέρεις καλύτερα, είναι λυπηρό, στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον» είπε η Κατερίνα.
Και συνέχισε: «Και πολύ καλά έκανε ο Σταυρής που επενέβη και είπε να σταματήσουν. Εγώ αναφέρομαι σε όλους όσους έκαναν αυτό το πράγμα, δεν βλέπω το λόγο. Μαγείρεψε, είναι ήδη πολύ δύσκολη η δοκιμασία από μόνη της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση