GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο στην Premier League: Συνοδός πολυτελείας απέκτησε παιδί με ποδοσφαιριστή - ΦΩΤΟ

Παιδί απέκτησε ποδοσφαιριστής της Premier League που δεν κατονομάζεται με συνοδό πολυτελείας, σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας. Ο πο...

Παιδί απέκτησε ποδοσφαιριστής της Premier League που δεν κατονομάζεται με συνοδό πολυτελείας, σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να "έκλεισε" την Κέιτι Μόργκαν, 26 ετών, της οποίας η αμοιβή ανέρχεται στις 1.500 λίρες τη βραδιά (1.656 ευρώ), για αρκετές σεξουαλικές συνευρέσεις πίσω από την πλάτη της συντρόφου του, αφού του τη συνέστησαν οι συμπαίκτες του για να περάσει καλά. Η Κέιτι Μόργκαν είπε σε φίλη ότι έκανε σεξ μαζί του τουλάχιστον τρεις φορές πέρυσι το καλοκαίρι προτού μείνει έγκυος και γέννησε τον Μάρτιο, σύμφωνα με τη Sun. Είπε ακόμη ότι αυτός απογοητεύτηκε όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς. "Έμοιαζε να σκέφτεται ότι θα ήταν ντροπιαστικό γι' αυτόν αφού κάποιοι συμπαίκτες του στην ομάδα ήταν πελάτες μου. Με σύστησαν σε εκείνον δύο φίλοι του που επίσης είναι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία, λέγοντάς του ότι θα περάσει καλά μαζί μου. Δεν είχε πρόβλημα να με πληρώσει για τις υπηρεσίες μου. Έχω πάει και με άλλους παίκτες της Premier League, τους βρίσκω πολύ γυμνασμένους" είπε η γυναίκα. Επιβεβαίωσε με τεστ DNA την πατρότητα του παιδιού και αυτός τότε αποδέχθηκε να αναλάβει την ευθύνη. Είπε σε φίλη: "Σοκαρίστηκε όταν του είπα ότι ήμουν έγκυος και δε το πίστευε ότι ήταν δικό του το παιδί". Η Κέιτι είπε ότι συνευρέθηκαν τουλάχιστον τρεις φορές.

Έχει εξομολογηθεί ότι ο ποδοσφαιριστής την "έκλεισε" αρκετές φορές μετά τον Ιούνιο πέρυσι. "Κάναμε σεξ τουλάχιστον τρεις φορές. Είμαι βέβαιη ότι το μωρό μας το συνέλαβα τον Ιούλιο αφού με πλήρωσε να τον συνοδεύσω σε διήμερο μουσικό φεστιβάλ". Είπε ότι την πλήρωσε 1.500 λίρες να τον συνοδεύσει και να περάσουν τη νύχτα σε πολυτελές ξενοδοχείο. "Του είπα πέρυσι τον Αύγουστο ότι είμαι έγκυος και ήμουν σίγουρη ότι ήταν δικό του. Τώρα το τεστ DNA επιβεβαίωσε το γεγονός και λέει ότι θα πληρώσει το μερίδιό του. Συμφώνησε με συμφωνία με μηνιαία καταβολή ποσού αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.Δεν ήθελα να εξελιχθούν άσχημα τα πράγματα και δεν σκόπευα να μείνω έγκυος. Του το είπα. Ελπίζω να είχε τον χρόνο να διαχειριστεί τα νέα. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξαιρετικός πατέρας και θα έχει επικοινωνία με το παιδί του. Αυτό εξαρτάται από εκείνον, δεν θα το επιβάλω εγώ".

Η Κέιτι είπε πώς γνωρίστηκε μαζί του, σημειώνοντας ότι ο άσος της Premier League γοητεύτηκε από εκείνη και της ζήτησε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της. "Πέρασε τόσο καλά μαζί μου που έδωσε τον αριθμό μου και σε άλλους ποδοσφαιριστές, Τότε δύο από τους παίκτες με πρότειναν σε άλλον αστέρα που έγινε ο πατέρας το παιδιού μου". Πλέον περιγράφει τον εαυτό της ως μοντέλο του Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση