GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημητρίου: Δεν ξέρω τι να πρωτοχρεώσω στον κ. Παππά

“Νομίζω ότι η πολιτική ζωή θα πέσει πάρα πολύ χαμηλά αν συνεχίσουν να αποκαλύπτονται τα όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά από τη...

“Νομίζω ότι η πολιτική ζωή θα πέσει πάρα πολύ χαμηλά αν συνεχίσουν να αποκαλύπτονται τα όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά από την άλλη μεριά η κάθαρση το απαιτεί. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να βγουν. Ακούγαμε και ξέραμε ότι υπάρχει ένα θέμα συζητήσεων με έναν κ.Μιωνή, ξέραμε ότι αυτά που λεγόντουσαν για τον Παπασταύρο και τη σχέση του με Μιωνή αναφερόντουσαν σε ένα πολύ παλιό χρονικό διάστημα, όταν ο Παπασταύρου έκανε τη δουλειά του ως δικηγόρος, ξέραμε ότι στηνόταν μία τέτοια κατάσταση, δεν είχαμε όμως στοιχεία. Ως εκ τούτου οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είχαμε παρακολουθήσει μεν το θέμα, δεν του είχαμε δώσει όμως άλλη προβολή. Πλην ορισμένων ανθρώπων και μέσων στη δημοσιογραφία που φαινόταν να γνωρίζουν πάρα πολλά και τα δημοσιεύανε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αυτά είναι όλα τα δημοσιεύματα, αυτά επανέρχονται. Αυτό που κατατέθηκε είναι ένα από εκείνα που είχαν δημοσιευθεί από ένα δύο μέσα που είχαν αναλάβει την ευθύνη να δημιουργούν μία φαύλη κατάσταση γύρω από τον Παπασταύρου”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
“Βλέπω μία μεγάλη και βαθιά σκοπιμότητα στον τρόπο με τον οποίο η αντιπολίτευση η σημερινή χειρίστηκε τα πράγματα αυτά όταν ήταν κυβέρνηση, όταν ήταν εξουσία... Ο Μιωνής έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, από ότι φαίνεται ο άνθρωπος είχε πολλούς λόγους να το κάνει και επομένως διάλεξε και την οδό αυτή να ηχογραφήσει τον συνομιλητή του. Ο κ. Μιωνής είχε ήδη πει εδώ και πολύ καιρό ότι εκβιάστηκε κατά κάποιο τρόπο ή πιέστηκε, αλλά ότι έχει στοιχεία και θα τα αποκαλύψει με κάποιο τρόπο και ότι τα αποκαλύπτει είναι δικιά του δουλειά... Κατά κάποιο τρόπο αναμενόταν ότι ο άνθρωπος αυτός ό,τι είχε θα το έδινε... Δεν ξέρω τι να πρωτοχρεώσω στον κ. Παππά, ότι πίστευε ότι θα είναι για πάντα στην κυβέρνηση και θα γίνουν μια μέρα εξουσία και άρα θα εξαφανίσουν τα πάντα και δεν θα μπορούμε να μιλάμε”, δήλωσε ο κ. Παπαδημητρίου.
Στο ερώτημα εάν πιστεύει ότι θα ζήσουμε ένα νέο ‘89, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε μεταξύ άλλων: “Δεν νομίζω. Νομίζω ότι τα προβλήματα που έχει ο τόπος, τα προβλήματα που έχει ο κόσμος, τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμη είναι τέτοια που ελπίζω ότι δεν θα μας πάνε στο ‘89. Αλλιώς θα έχουμε την καταστροφή που είχαμε και το ‘89... Ο Παπασταύρου αποδείχθηκε ότι έκανε τη δουλειά του ως δικηγόρος και ότι η δουλειά που έκανε ήταν νόμιμη και επομένως δεν μπόρεσαν να τον κατηγορήσουν. Ήταν προφανές ότι στήθηκε μία υπόθεση για να χτυπήσουν τελικά τον Σαμαρά. Δεν νομίζω ότι ο Σαμαράς ούτε έχει τίποτα να πει περισσότερο, ούτε χρειάζεται να μιλήσει. Νομίζω ότι σε αυτή την ιστορία ισχύει αυτό που λέει ο λαός ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος και ο Σαμαράς είναι σε αυτή τη θέση”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση