GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Θύμα του και ο οίκος Swarovski

Ο βασιλιάς του στρας, ο οίκος Swarovski "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ. Συγκεκριμένα όπως γράφτηκε ο ...

Ο βασιλιάς του στρας, ο οίκος Swarovski "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ. Συγκεκριμένα όπως γράφτηκε ο πασίγνωστος αυστριακός οίκος θα προχωρήσει σε απολύσεις 600 εργαζομένων, οι 200 εκ των οποίων θα είναι στην έδρα του στο Τιρόλο.
Η εταιρεία Swarovski καταφεύγει σε περικοπές προσωπικού επικαλούμενη τη μείωση της ζήτησης στην Ασία και τις ΗΠΑ λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, όπως επισημαίνει η διεύθυνση του οίκου κοσμημάτων.
«Η διεθνής αγορά ειδών πολυτελείας έχει πληγεί σκληρά από την κρίση» με τον κατασκευαστή κρυστάλλων να εξηγεί σε δελτίο Τύπου ότι σημειώθηκε «τεράστια πτώση στις πωλήσεις» το πρώτο τρίμηνο του 2020.
Όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση του αυστριακού οίκου κοσμημάτων, το ένα τρίτο των περικοπών αφορά τον ιστορικό χώρο του «Wattens» στο Τιρόλο, όχι μακριά από το Ίνσμπρουκ, όπου η εταιρεία σκοπεύει να «συγχωνεύσει και να εξορθολογίσει» τις δραστηριότητες μάρκετινγκ και πωλήσεων.
«Αυτές οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του οίκου Swarovski, που χρονολογείται από το τέλος του 19ου αιώνα», δήλωσε ο Ρόμπερτ Μπουχμπάουερ, CEO και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.
Το 2019, η Swarovski είχε κύκλο εργασιών ύψους 2,7 δισ. ευρώ.
Ο όμιλος απασχολεί παγκοσμίως 34.500 εργαζομένους με εργοστάσια παραγωγής σε Αυστρία, Ινδία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Σερβία, και Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση