GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

The Witcher: "Πράσινο φως" για τη συνέχεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν - ΒΙΝΤΕΟ

Οι περισσότερες ταινίες και σειρές σταμάτησαν τα γυρίσματά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να ακυρωθ...

Οι περισσότερες ταινίες και σειρές σταμάτησαν τα γυρίσματά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες και να μεταφερθούν οι κυκλοφορίες πολλών αγαπημένων σειρών. Θύμα του κορονοϊού, ήταν και η πετυχημένη σειρά του Netflix, "The Witcher", το οποίο είναι βασισμένο στα βιβλία του Andrej Sapkowski.

Τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού έχουν χαλαρώσει τις τελευταίες εβδομάδες, με τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές να προσπαθούν να επιστρέψουν και εκείνες σε κάποια κανονικότητα. Ωστόσο στη Βρετανία, όπου γυρίζονται αρκετές μεγάλες παραγωγές τα μέτρα παρέμεναν ως είχαν από τα μέσα Μαρτίου.

Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να εγκρίνει νέα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό, τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και την Βρετανική Επιτροπή Ταινιών.

Μόλις δοθεί "πράσινο φως", οι ηθοποιοί του "The Witcher" του Netflix αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν.

Και δεν είναι η μόνη παραγωγή που περιμένει το τελικό "ΟΚ". Μαζί του θα επιστρέψουν στα γυρίσματα τεράστιες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το "The Batman" του Matt Reeves με τον Robert Pattinson, το Fantastic Beasts 3 με τον Eddie Redmayne και η live action ταινία της Disney, "Η Μικρή Γοργόνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση