GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΑΦΝΙΚΑ! Η Μαρέβα Μητσοτάκη αποχωρεί από την Zeus + Dione...

Ξαφνικό τέλος για την επιχειρηματική δραστηριότητα της κας. Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη η αποχώρηση της από την θέση της προέδρου και Δ...

Ξαφνικό τέλος για την επιχειρηματική δραστηριότητα της κας. Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη η αποχώρηση της από την θέση της προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Zeus + Dione της οποίας υπήρξε συνδημιουργός. Όπως φαίνεται και από την παρακάτω σημερινή ανάρτηση στο ΓΕΜΗ νέα πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος αναλαμβάνει η κα. Δήμητρα Κολοτούρα ενώ η κα. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη είναι η πρώτη φορά από την σύσταση της Zeus + Dione που δεν κατέχει θέσει στο Δ.Σ.
Το πρακτικό του νέου Δ.Σ.
Η θητεία το νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ξεκινήσει ήδη από τις 5 Ιουνίου και η αποχώρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη αποτελεί έκπληξη καθώς πέρυσι τον Ιούνιο η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων είχε αποφασίσει την παράταση της θητείας της ως προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου έως τον Ιούνιο του 2024 με δυνατότητα παράτασης έως και το 2025.


Το ίδιο διάστημα υπήρξαν τροποποιήσεις και στο καταστατιτκό της Zeus + Dione και σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από την διοικητική αποχώρηση θα υπάρξει και μετοχική για την σύζυγο του πρωθυπουργού. Παράλληλα πληροφορίες θέλουν και την αποχώρηση της από την Endeavor Greece, σκέλος του διεθνούς οργανισμού που βοηθάει στην οικονομική ενίσχυση και στην δικτύωση νέων επιχειρηματιών.
Τα προϊόντα Zeus + Dione έκαναν την εμφάνιση τους πριν από περίπου 8 χρόνια. Σε επίπεδο πωλήσεων το 2018 (σ.σ. όπου είναι και ο τελευταίος δημοσιευμένος ισολογισμός) οι πωλήσεις ανήλθαν σε 2,08 εκατ. ευρώ σημαντικά αυξημένες σε σχέση με την περασμένη χρήση όπου ήταν 1,78 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση