GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της ΝΔ (η Κ. Μονογιού) υποδέχτηκε την Μαρέβα φορώντας σύνολο Zeus+Δione...

Γιάννης Μοίρας   Καθεστωτισμός και κοροϊδία: Αριστερά η Μονογιού, βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ (άλλη πληροφορία κάνει λόγο για μία πολιτ...


Γιάννης Μοίρας 

Καθεστωτισμός και κοροϊδία: Αριστερά η Μονογιού, βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ (άλλη πληροφορία κάνει λόγο για μία πολιτεύτρια με το όνομα Μπουμπούλη) υποδέχεται τη Μαρέβα φορώντας σύνολο Zeus+Δione. Το μήνυμα; Είμαι θαυμάστριά σας, σας κάνω και τζίρο, ας με έχει στα υπ´ όψιν του ο σύζυγός σας. Δεξιά η Μαρέβα, σύζυγος πρωθυπουργού, εμφανίζεται στο περιθώριο της πολιτικής επίσκεψης Μητσοτάκη στη Σαντορίνη, με επιμελώς ατημέλητο summer adventure look, πέδιλο Μοναστηρακίου, cargo χακί παντελόνι, λευκό T-shirt, τζην μπουφάν φθαρμένο, χαϊμαλί στο λαιμό, aviator γυαλιά ηλίου. Και με ζουρλομανδύα να εμφανιζόταν, γνωρίζει εκ των προτέρων ότι τα άρτι ταϊσμένα με €20 εκατ. κανάλια και sites θα την παρουσιάσουν ως θεά του styling, ενώ λοιδορούσαν ως αριστεράντζα, ως μαδούρα και ως δευτερότριτη τη σύζυγο του προηγούμενου πρωθυπουργού για την εμφάνισή της, η οποία ήταν ωστόσο chic ‘n’ simple και πάντοτε εντός πρωτοκόλλου. Ο καθεστωτισμός είναι εμφανής, η κοροϊδία όμως κραυγαλέα.

Όσο για τις ακατάπαυστες και αυξανόμενες δημόσιες παρουσίες του νεαρού -ενήλικα πλέον- γιου του Μητσοτάκη, που στη φωτογραφία είναι ο άντρας με το μαύρο μπλουζάκι, το τζην και τα γυαλιά, μην έχετε καμιά αμφιβολία ποιο είναι το νόημα. Η πολιτική δυναστεία που δυναστεύει για εκατό και βάλε χρόνια, μας δείχνει κατάμουτρα τον πρωθυπουργό τον οποίο πρόκειται να έχουν τα παιδιά μας (και μεις όσοι ζούμε) σε 20 με 25 χρόνια, ακόμη και αν η γη και ο ήλιος έχουν μέχρι τότε γυρίσει ανάποδα.

Αφού οι περισσότεροι/ες έγραψαν για το πολιτικό, ότι ο Μητσοτάκης είχε το θράσος να διαφημίσει το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας το οποίο είναι έργο Τσίπρα-Ξανθού-Πολάκη, εγώ είπα να γράψω για το παραπολιτικό. Υπάρχουν φορές που το παραπολιτικό σου δίνει τόσα μηνύματα όσα το πολιτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση