GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Νίκη τίτλου για τη Βασίλισσα στο «Σαν Μαμές»- ΒΙΝΤΕΟ

Σπουδαία νίκη που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια καυτή έδρα, το «Σαν Μαμές» τ...

Σπουδαία νίκη που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια καυτή έδρα, το «Σαν Μαμές» της Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-1), στο πλαίσιο της 34ης ημέρας του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο αρχηγός της «βασίλισσας», Σέρχιο Ράμος, «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Βάσκων και με πέναλτι στο 73ο λεπτό χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Η Ρεάλ είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσει το πρωτάθλημα, καθώς θα πρέπει να «στραβοπατήσει» δύο φορές στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν, που δεν έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας (Αλαβές και Βιγιαρεάλ εντός, Γρανάδα και Λεγανές εκτός).
Με γκολ του Τζόναθαν Σίλβα στο 54', η Λεγανές επικράτησε 1-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη, στο ντέρμπι ουραγών της 34ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Η σημερινή ήττα ουσιαστικά «σφραγίζει» τον υποβιβασμό των Καταλανών, για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια, αλλά και για τους νικητές οι τρεις βαθμοί δεν αποτελούν παρά μία «χαραμάδα» ελπίδας, αφού βρίσκονται στο -7 από τη σωτήρια 17η θέση. Ο Δημήτρης Σιόβας αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο για τη Λεγανές και μάλιστα είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο α' ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση