GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η Βασίλισσα - ΒΙΝΤΕΟ

Ακάθεκτη προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος συνεχίζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έπαιξε όσο χρειαζόταν κό...

Ακάθεκτη προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος συνεχίζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έπαιξε όσο χρειαζόταν κόντρα στη Γρανάδα και επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας, αγκαλιάζοντας τον φετινό τίτλο της La Liga.

Οι «μερένγκες» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό με το καταπληκτικό σουτ του Μεντί, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μπενζέμα με ωραίο τελείωμα έβαλε στέρεες βάσεις για να πάρει την νίκη η ομάδα του.

Από εκεί και πέρα η Γρανάδα πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 36ο λεπτό θα μπορούσε να μειώσει το σκορ, ωστόσο ο Κουρτουά αποσόβησε την κεφαλιά του Φερνάντεθ. Πιο δυναμικά μπήκαν και στην αρχή του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι και στο 50ο λεπτό, ο Κασεμίρο έκανε λάθος στο κέντρο, ο Ερέρα έβγαλε φοβερή κάθετη στον Ματσίς κι εκείνος με σουτ από αριστερά μείωσε σε 1-2.

Μάλιστα στο 85ο λεπτό, ο Κουρτουά έσωσε εντυπωσιακά το σουτ του Αντονίν, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ράμος έσωσε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Αζεέζ.

Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται δυο βαθμούς στα υπόλοιπα δυο παιχνίδια για να πανηγυρίσει το 34ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση