GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αρπαγής 10χρονης - Συνελήφθη 63χρονος

Ανησυχία προκαλεί η νέα απόπειρα αρπαγής ανήλικου παιδιού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή γύρω στις...

Ανησυχία προκαλεί η νέα απόπειρα αρπαγής ανήλικου παιδιού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή γύρω στις 11 το πρωί, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, η 10χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία πουλούσε χαρτομάντηλα, όταν ένας άνδρας την πλησίασε λέγοντας ότι θέλει να αγοράσει από το εμπόρευμά της. Στη συνέχεια, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσπάθησε να την βάλει στο αυτοκίνητό του και να την πάρει μαζί του. Το περιστατικό είδε πολίτης, ο οποίος αντέδρασε και με τη βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας κατάφερε να αποτρέψει την αρπαγή του παιδιού. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 63χρονο συνταξιούχο, ο οποίος είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να προσεγγίσει το κορίτσι, κάνοντάς του δώρα.

Ο άνδρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης, 63χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, έπειτα από κλήση διερχόμενων πολιτών, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που προσέτρεξαν στο σημείο, προσήγαγαν τον 63χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου στη συνέχεια συνελήφθη έπειτα από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα έρευνα, ο συλληφθείς, προσέγγισε ανήλικη αλλοδαπή (10 ετών) με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων από αυτήν και στη συνέχεια προσπάθησε να την επιβιβάσει παρά τη θέλησή της σε διερχόμενο ΤΑΞΙ, πλην όμως η ανήλικη αντιστάθηκε και απομακρύνθηκε. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση