GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Μάτι ο Πρωθυπουργός - Ανακοίνωσε δωρεά 11 εκατ. ευρώ από την Κυπριακή Δημοκρατία

Το Μάτι επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον πρέσβη της κυπριακής δημοκρατίας και εκπροσώπους της εκκλησίας. Ο Κυριάκος Μ...

Το Μάτι επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον πρέσβη της κυπριακής δημοκρατίας και εκπροσώπους της εκκλησίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στο μνημείο και στάθηκε αρκετή ώρα σε ένδειξη τιμής στα θύματα. Κατόπιν, συναντήθηκε με κατοίκους και αρχές της περιοχής.

O κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας συνολικού ύψους 11 εκατ. ευρώ για την αναγέννηση της περιοχής.

Αναλυτικά, θα διατεθούν:

- 8 εκατ. ευρώ για την ανέγερση οικιστικών μονάδων προς τις ευπαθείς ομάδες εκείνες που μετά τη φονική πυρκαγιά αδυνατούν να εξασφαλίσουν τη δική τους στέγη, σε οικόπεδο 50 στρεμμάτων της εκκλησίας και

- 3 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της μελέτης και των τεχνικών έργων για τη διαμόρφωση χώρου σε μεσογειακό πάρκο πρασίνου και αναψυχής που η τοπική κοινωνία επί χρόνια διεκδικεί σε οικόπεδο 130 στρεμμάτων του ΕΦΚΑ.

Το νέο πολεοδομικό σχέδιο σέβεται ιδιοκτησίες και δημιουργεί βιώσιμη ρυμοτομία, ενώ δόθηκε παράταση στη δημόσια διαβούλευση έως τις 17 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση