GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο χάρος ζήλεψε τα νιάτα του - Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο με μηχανή που οδηγούσε ο παππούς του στην Πατρών-Πύργου

Ένας 16χρονος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης στη Βάρδα τη...

Ένας 16χρονος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης στη Βάρδα της Ηλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο που οδηγούσε ένας άνδρας, που φέρεται να είναι ο παππούς του άτυχου παιδιού και στο οποίο επέβαινε ο 16χρονος, συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 16χρονος, ενώ ο παππούς του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.
Σύμφωνα με το patrisnews.gr o 16χρονος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Διασωληνώθηκε, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Ο 65χρονος παππούς του, ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό κάτω άκρου, δεν γνωρίζει για τον θάνατο του λατρεμένου του εγγονού. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση