GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού - Κοσμηματοπώλης βαρέθηκε και έθαψε εμπόρευμα αξίας 1 εκατ. δολαρίων

Ένας κοσμηματοπώλης από το Μίσιγκαν, βαρέθηκε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και αναζητώντας τρόπους να απασχολείται με κάτι αλλ...

Ένας κοσμηματοπώλης από το Μίσιγκαν, βαρέθηκε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και αναζητώντας τρόπους να απασχολείται με κάτι αλλά και να βγάλει και κάποια χρήματα, αποφάσισε να κλείσει το κατάστημά του. Στη συνέχεια η ιστορία παίρνει μια... περίεργη τροπή. Μάζεψε όλο το εμπόρευμα του κοσμηματοπωλείου, όλα τα πολύτιμα κοσμήματα που είχε κοστίζουν περίπου 1 εκατ. δολάρια, και μετά τα έθαψε σε διάφορα σημεία. Έτσι, δημιούργησε το δικό του κυνήγι θησαυρού, με σκοπό να πουλάει αυτό ακριβώς μια εμπειρία ως... Ιντιάνα Τζόουνς.

Ο Johnny Perri ήταν κοσμηματοπώλης σχεδόν για όλη τη ζωή του και έμαθε τα μυστικά του επαγγέλματος από τον πατέρα του. Όμως ο COVID-19 "σκότωσε" την δουλειά. Όταν είδε σε ένα δελτίο ειδήσεων την ιστορία ενός άνδρα που εντόπισε ένα θησαυρό στο Forrest Fenn, τον οποίον είχαν κρύψει πριν από 10 χρόνια και έτσι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του. Μαζί με την σύζυγό του, έθαψαν "θησαυρούς" σε διάφορα σημεία, σε δάση, ποτάμια, βουνά και καταρράκτες. "Πήγαμε σε καταρράκτες, ρυάκια, κάναμε καγιάκ σε διάφορα σημεία" δήλωσε στο Fox. "Μόλις δημοσιεύσω τα στοιχεία, ο αγώνας ξεκινά" τονίζει. "Δεν έθαψα μόνο όλο το εμπόρευμα του κοσμηματοπωλείου μου, αλλά και χιλιάδες δολάρια, χρυσό, ασήμι, διαμάντια και αντίκες σε διάφορα σημεία του Μίσιγκαν. Όλα όσα έθαψα έχουν μια ιστορία και πολλές αναμνήσεις συνδεδεμένες με αυτά" σημείωσε.

Τα στοιχεία που θα δίνει θα είναι σαν γρίφοι που σταδιακά θα οδηγούν στον θησαυρό. Πρέπει ο ενδιαφερόμενος να προαγοράσει εισιτήριο και να ξεκινήσει τις έρευνες συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Όποιος βρει πρώτος τον θησαυρό, θα έχει την δυνατότητα ή να τον κρατήσει ή να πουλήσει τα κοσμήματα στον Perri σε τιμή κόστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση