GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια δολοφονία 20χρονης σε στρατόπεδο: Την χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι και διαμέλισαν το πτώμα της

Φως στο μυστήριο της εξαφάνισης μιας γυναίκας που υπηρετούσε στον στρατό, έριξαν οι αρχές και από ότι φαίνεται την σκότωσε ένας άλλος...

Φως στο μυστήριο της εξαφάνισης μιας γυναίκας που υπηρετούσε στον στρατό, έριξαν οι αρχές και από ότι φαίνεται την σκότωσε ένας άλλος στρατιώτης στην μονάδα που υπηρετούσε. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Vanessa Guillen, σκοτώθηκε στις 22 Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Την δολοφόνησε ο Aaron David Robinson μέσα στο δωμάτιο εξοπλισμού στο Fort Hood.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από τον στρατό, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της Guillen, τα κλειδιά του δωματίου, η κάρτα εισόδου της και το πορτοφόλι της βρέθηκαν στο εν λόγω δωμάτιο. Η 20χρονη τελευταία φορά είχε θεαθεί στο πάρκινγκ φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο άνδρας την χτύπησε με ένα σφυρί στο κεφάλι και μετά την έκοψε σε κομμάτια με μια ματσέτα. Ο Robinson ζήτησε από την σύντροφό του, η οποία είναι παντρεμένη αλλά σε διάσταση με έναν άλλον στρατιώτη, να τον βοηθήσει να θάψει το πτώμα.

“Στην αρχή προσπάθησαν να της βάλουν φωτιά για να την κάψουν, αλλά δεν καιγόταν. Στη συνέχεια διαμέλισαν το πτώμα με την ματσέτα" δήλωσε η δικηγόρος. Ο δράστης δραπέτευσε από το στρατόπεδο, καθώς ήξερε ότι η αστυνομία πλησίαζε και την Τετάρτη αυτοκτόνησε. Η γυναίκα που ταυτοποιήθηκε ως η σύντροφος του, συνελήφθη. Πρόκειται για την 22χρονη Cecily Anne Aguilar.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση