GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: 21 νέα κρούσματα στην Κίνα

Το κινεζικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ενημερώθηκε για 21 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον S...

Το κινεζικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ενημερώθηκε για 21 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στην ηπειρωτική Κίνα, από 22 την προηγουμένη, τα 13 από τα οποία εντοπίστηκαν στη δυτική περιοχή Σιντζιάνγκ, έξι ήταν «εισαγόμενα» — κατά τον όρο τον οποίο χρησιμοποιεί το Πεκίνο όταν εντοπίζονται άνθρωποι που έχουν προσβληθεί μεταξύ ταξιδιωτών που φθάνουν στην κινεζική επικράτεια από το εξωτερικό — ενώ δύο εντοπίστηκαν στην πόλη Νταλιάν (επαρχία Λιαονίνγκ, βορειοανατολικά).
Ακόμη, εντοπίστηκαν 43 νέοι ασυμπτωματικοί φορείς του κορονοϊού, από 31 την προηγουμένη, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η Κίνα δεν συμπεριλαμβάνει τους ασυμπτωματικούς στον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνει.
Δεν αναφέρθηκε κανένας θάνατος εξαιτίας της COVID-19, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
Επισήμως, ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στην Κίνα ανέρχεται σε 4.634 νεκρούς εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 83.750 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση